web analytics
Gå till innehåll

10 000 steg i Kalmar – Inte fy skam

Har varit i Kalmar halva dagen. Benjamin var på barnmedicin för sin astmakontroll och allt såg bra ut. Så skönt. Han behöver inte ta sina mediciner. Det kan vara tillfälligt men vi är glada så länge det varar. Vi tog en liten tur i Kalmar med när vi ändå var inne. Tog en fika innan vi gick från sjukhuset och sedan kikade vi runt efter benskydd som han kan ha på fotbollen.

Jag gick över 10 000 steg inne i Kalmar och det var tänkt att vi skulle vara där tills Stéphanie slutade skolan men vi fick åka hem en timme innan hon slutade för mina ben var slut. mina höfter sa ifrån ordentligt.

Under tiden jag satt på bussen så ringde min dotter till mig och berättade lite om skoldagen. Efter vi la på så skrev jag ett mail till rektorn och fick svar rätt så snabbt att jag kunde ringa henne. Vi pratades vid lite senare och det var ett mycket bra samtal. Jag har full förtroende för henne. Det kändes bra och fått prata med henne så nu känns det lite lättare att få njuta av helgen.

Vi ska inte göra något speciellt. Fredrik ska iväg med några han känner. De ska titta på något som har med järnväg att göra. Inte mitt intresse precis så jag har dålig koll på det där. Jag skulle själv behöva komma bort känner jag, men det är så mycket nu med skola och allt. Vi får väl se vad framtiden har att ge.

Nu ska jag fixa lite kaffe tror jag. Ni får ha en fin kväll. Kram på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: