web analytics
Gå till innehåll

106-års kalas

Helgen sprang iväg. Mamma och Peter kom i fredags. I lördags var det fest för hela slanten. Det började med barnkalas. 20 barn som sprang och hade roligt. Hampus och Pontus slog ihop sitt kslas. Lika bra det då de inte fyller år så långt ifrån varandra. Det blev korv med bröd till lunch och glass till fikat. Det hela slitade med fiskedamm. Strax därinnan hade Stéphanie och Tove lekar med barnen. Dansstop och hela havet stormar.

Ett sött litet bi kom och våldgästade barnen till deras förtjusning. Det blev nog kalasets höjdpunkt.

Efter kalaset så var det städning och ny dukning för två timmar efter kalaset var det dags för ny bjudning. Jonatan och Robin har fyllt 20 år och jag blir snart 45. Det var ingen stor fest utan vi bjöd dom närmadte bara. Vi blev 26 st. Mycket lagom. 

Kvällen innan så hjälpte flickorna mig med smörgåstårtorna och Tove och Beatrice fixade till daimtårtorna. Min svärmor hade bakat vaniljbullar och köpt prinsesstårtor. Hon hade även gjort en smörgåstårta med räkor.

Det blev lite musik och dans för den som ville röra på benen. Klockan 19 hade gästerna gått och sedan tog ungdomarna över. Det hela blev bra och alla verkade vara nöjda.

Jag fick hjälp av min mor och bror efteråt. All porslin skulle ju diskas och det skulle städas. Morgonen efter så var min kropp helt slut. Igår gjorde jag ingenting. Det blev smörgåstårta över som vi åt igår. Idag vill jag ha kött och sallad men jag har lovat Pontus tacos så det får det bli. 

Hoppas ni hade en fin helg.  Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: