web analytics
Gå till innehåll

Från födelsedagsfirande till Mors dag

Min stora dotter Stéphanie fyllde hela 19 år igår. Hon föddes en förmiddag efter 1 1/2 timmes värkarbete. Jag vet, jag var välsignad 😉 Jag visste inte vilket kön det skulle bli förrän vid födseln. Där och då så visste jag att hon skulle få namnet Stéphanie. Det efter rollfiguren Stéphanie Harper från serien Tillbaka till eden. Flickan vägde 3700 gram och var 49 gram lång. Jag var 26 år och blivande trebarnsmamma.

Dagen började med frukost på sängen och paketöppning. Sen blev det solning i trädgården. Vi hade så fint väder. Solen var framme hela dagen. Jonatans föräldrar samt Erica kom på eftermiddagen. Vi grillade kött och åt ute i trädgården. Till kaffet hade vi cheesecake som Tove och Beatrice gjort. Det var mycket gott och mycket trevligt.

Vi spelade lite poker på kvällen och ungdomarna fortsatte med att spela ett spel som Stéphanie fick av Susanne och Jonas (Jonatans föräldrar). Själv la jag mig tidigt på kvällen. Hade ont i mina leder och rygg.

I morse vaknade jag dödstrött men gick upp och gick ner med flickorna till stan. Vi gick in på banken där det var mycket folk och endast en kassa öppen. Sen gick vi ner till Bubbeltian. När vi kom hem så blev det solning i trädgården. Man får verkligen passa på medan man kan.

Vi går mot mors dag

Idag så är barnen lediga då det är en klämdag. Skönt för dom att få lite ledigt. Jag hoppas på fint väder i helgen så vi kan vara ute. Vi planerar att fira mors dag ute i vår fina natur. En tur på Ölands vägar med lite fika med oss. Det är inte helt fel. Bara det är en present nog för mig att få ha mina nära och kära runtomkring mig. Det är inte alla som får den äran.

Jag hoppas ni alla får en fin dag och en mycket mysig helg. Sköt om er!

 

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.