web analytics
Gå till innehåll

179 barn förlorade sin mamma

Många mammor som blivit mördade är oftast barnens egen pappa som är skyldig till dådet. Under 2000-talet så var det 179 mammor som fick sätta livet till. Det finns många barn som blivit lidande för en persons vrede. 179 barn som är under 18 år förlorade sin trygghet bara så där. Av dessa 179 så var det 126 av barnen vars pappa hade mördat deras mamma. I samma stund som livet rann ur mamman så förlorade barnen även sin pappa.

Det är tragiskt. Pappan tog antingen sitt eget liv eller så blev dom fängslade. Så hur man än vänder och vrider på det så förlorade barnen även sin pappa den dagen då han valde att ta slut på barnets mammas liv. Av dessa 179 barn så var 63 av barnen hemma när deras mamma blev mördad. 33 av dom såg mordet och minst sju av dom hittade sin mamma.

Mitt hjärta gråter. Jag kan inte förstå hur en pappa kan göra så mot sina egna barn. Siffrorna är inte roliga att titta på och jag skulle vilja veta vad en sådan man tänker på när han utför sitt dåd. Speciellt innan han gör det. Tänker han någonsin på sina barn? Tänk er de barn som såg sin pappa döda deras mamma. Så fruktansvärt hemskt för barnen att bevittna.

Jag känner mig mållös och stum. Mina tankar går till alla barn som blir tvingade till denna situation som deras pappa försätter dom i!

Från mord till andra mord. Såg ni Fjällbackamorden? Jag missade det i går men jag spelade in det. Jag har sett trailern och den verkar ju bra. Det enda som stör mig med denna serie är att Erika kan lägga sig i så mycket som hon gör när det gäller polisarbetet. Jag hoppas inte att det är likadant i detta avsnitt som det var förra gången. Denna film fick tittarsuccé igen så jag hoppas ju att den var bra.

Tävlingen som CDON har anordnat är slut och resultatet ska komma idag. Jag tror dock inte att jag har turen på min sida. Det känns inte så. Oavsett så var det roligt att vara med och tävla och jag fick flest röster. Bara det gör mig glad. Jag är glad för den personen som vinner. Det blir en fin julklapp för henne eller honom.

Klockan är nu tre och det känns som att den är runt sju. Det börjar mörkna redan och det är så tråkigt väder ute med. Grått och trist är det. Jag längtar verkligen till våren.

Ni får ha en fin eftermiddag och en mysig kväll!

Instagram
Intressant?

2 reaktioner på ”179 barn förlorade sin mamma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: