web analytics
Gå till innehåll

Karma – En dag så slår allt tillbaka

Karma? Tror du på det?

Ett säkert sätt att förlora en son och två barnbarn vet ni vad det är? Jo det är att slänga ut dom på gatan. Precis lagom till vintern. Min svärmor påstår sig älska sin son och mina två yngsta barn som är hennes barnbarn vilket jag finner svårt för en normal människa slänger inte ut dom på gatan lagom till vintertiden!

Hon känner sig kränkt säger hon. Ja det är förmodligen för att jag kallade henne för svin och ett äckel. Kanske inte dom bästa ordvalen men tyvärr så  rann bägaren över när hon gick på om mina barn. Speciellt när hon inte vill kännas vid Hampus och Pontus som hon säger sig älska!

Min svärmor har kränkt dom flesta i min familj. Senast igår gjorde hon det via sms till sin son.

  1. Beatrice har fått höra att hon är tjock. När hon har bjudit på middag så har Beatrice fått höra att hon inte ska ha mer för hon är tjock. Hon kunde ställa fram kakor som hon bjöd på men där hon sedan sa att hon inte skulle äta för mycket för hon är tjock. Beatrice var inte så gammal när hon blev kränkt på det viset.
  2. Stéphanie har fått höra att hon är så ful bara för att hon hade färgat sitt hår. Hon sa även att hon var gräslig. Säger man så till en människa?
  3. Hampus är väl den som fått höra mest ändå och som varit utsatt så att säga. Till honom har hon vräkt ur sig att han är dum i huvudet. Han är inte normal. Hon har stängt in honom i skrubb med ingen lampa i. Hon stängde dörren så han klämde sin fot. Det var mycket saker i skrubben och han kunde inte se något. Utanför stod hans farmor och sa till Hampus när han grät: Är du rädd för råttorna? Hon har hotat Hampus med att polisen ska komma och ta honom.Gör man så om man älskar sitt barnbarn?
  4. Jag har en son som har varit en riktig buse. Han har gjort saker som inte har varit så bra att göra. Mina övriga barn har alltid blivit jämförd med honom. Hon har pratat skit om honom till hans syskon. Hon har sagt till mina övriga barn att säg inget till (namn) för då kommer han och förstör det.
  5. Sen har vi då kränkningarna mot mig. Under 12 års tid har jag fått ta emot mycket skit. Jag tar inte hand om mina barn. Jag ser inte till att dom är utom fara och jag ser inte efter dom. Huset är inte städat för jag sitter vid datorn hela dagarna har hon sagt. Jag duger inte som fru till Fredrik. Hon har inte bara kränkt mig som fru och mamma utan hon har även kränkt mig som kvinna.

Fredrik har ställt upp för henne i en sådan grad så att vi här hemma blev lidande. Så fort hon ringde och behövde hjälp satte Fredrik sig i bilen för att köra ut till henne. Vi kunde ha bestämt att vi skulle göra annat men vi fick vackert vänta. Ja det kunde vi göra för hans mamma behövde hjälp. Fredrik har svalt mycket nr hon har suttit och kränkt andra människor. Däribland hans egen familj. Han har inte sagt så mycket för han ville inte ha bråk.

Vi har ju lärt oss att man måste hålla med min svärmor för annars får det konsekvenser. Hon har ett maktmissbruk som är stort. Hon utnyttjat sin position till en sådan grad så det är svårt att förstå. Speciellt att hon kan utföra det på sin egen son och sina barnbarn!

Utslängda

Hon ger sken till andra människor att hon är så snäll och hon har ställt upp. Hon påstår att hon haft mina barn i veckovis. Samma barn som inte ens ville dit! Nu vill de inte ens titta på henne. Ena sonen sa igår att han tycker inte om henne. Nej tacka fan för det!

Nu har hon kört ut oss. Vi har 3 månader på oss att hitta något. Jag är inte rädd för att flytta. Jag har det jag behöver, min familj! Vad har hon kvar? Inte så mycket. Hon har förlorat ett barn och två barnbarn. Jag undrar om hon tycker det var värt det?!

Det som gör mig ledsen i detta är inte för min egen skull utan för  min mans. Han har bott i detta huset i 20 år. Han har verkligen satt sin prägel här. I källaren har han byggt upp en tågbana som går på el. Han har spenderat många timmar där. Tillsammans med barnen har de varit där och kört med tågen. Barnen har älskat att spendera denna tid med sin pappa. Nu går det förlorat!

Hade det varit något med tanten så hade hon i alla fall kunna erbjuda sin son 6 månader. Men inte ens det kunde hon ge honom. Hon avslutade sitt sms i stil med att vi hade till den 1/11 !!! Kramar från din mamma.

Bara att sätta tre !!! efter är ju så äckligt! Hur fan kan en mor bete sig så? Hon har kallat mig mycket under dessa 12 åren och hon har alltid satt sig som en bättre mamma och kvinna än mig, men det finns en stor skillnad mellan henne och mig och det r att jag ALDRIG skulle kasta ut mitt barn och barnbarn å gatan en kall vinterkväll. Hon kallar oss för att bo i ett kollektiv. Hur fan tänker människan??? Kollektiv är det om man är flera olika familjer som bor i en bostad. Vi är EN STOR familj! Vi bor med våra barn!

Sedan pratar hon o att jag sitter vid datorn ofta. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att jag faktiskt jobbar vid min dator. Jag skriver för pengar som jag skattar för. Nej en sådan mamma och farmor som hon är kommer jag tack och lov aldrig att bli!!

En anmälan om psykisk och fysisk misshandel ska kanske göras?!

Hon skrev i sms:et att det finns ingen återvändo. Nej helt riktigt. Det finns inte det. Jag kommer att få ett mycket rikare liv nu när jag inte har henne i mitt liv. Många tror hon är en ängel men gudarna ska veta att det finns två sidor av myntet. På andra sidan är det helvetet själv och där kommer hon att hamna.

Jag tror på KARMA!!! En dag så kommer allt slå tillbaka på henne!

Karma

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: