web analytics
Gå till innehåll

Återblickar och en fortsättning på nya året

Då är vi inne på ett nytt år och lämnar förra året bakom oss. Förra året bjöd på en hel del intressanta saker. Det var både positiva och negativa saker som hände. Förra året började med att vi fick inbrott i vår bil när vi var i Göteborg på en mässa där. Mycket tråkigt men det var bara att gå vidare.

Min son var på flera rättegångar under februari månad. Vi bodde hos min bästa vän och hennes man under dessa dagar. Det var roligt att få lite tid med henne. Det var längesedan. Carina är en vän som har en speciell plats i mitt hjärta. Vi har varit vänner i 21 år. Älskar henne av hela mitt hjärta.

Vi fick med oss hem en Cockerpoo som skulle bli 2 år. Hon var tillbakadragen och väldigt osäker av sig och det var för att de andra hundarna tog över så att säga. Idag är hon väldigt framåt och vågar säga ifrån. Under hösten så fick vi ännu en Cockerpoo. Mina två andra hundars helsyster. De har samma mamma och pappa men är väldigt olika varandra till utseendet och till sättet. Det är lite roligt!

Under sommaren så kunde inte min svärmor hålla tillbaka det som jag länge hade känt. Jag har aldrig varit den svärdotter som hon har velat ha. Två gånger tidigare så har jag bett henne fara på grund av hennes sätt mot familjen. Denna tredje gång kom på Fredriks födelsedag. Hon gick på om mina barn. De barn hon absolut inte har med att göra. När hon blev odräglig framför mina barn så bad jag henne fara och flyga för tredje gången. Nu tar jag ALDRIG tillbaka henne.

De två andra gångerna så bad jag om ursäkt för mina barn skull. Denna gången gick hon alldeles för långt och droppen kom när hon stod och sa att Hampus och Pontus inte är hennes barnbarn och att hon inte vill träffa dom.

Hon påstår att det var inte till dom men det är en ren lögn. Det har gått 8 månader och hon har inte frågat Fredrik en enda gång hur det är med dom. De fick inga julklappar till jul i heller. Nej! Hennes agerande säger annat än vad hon själv säger. Tack och lov så frågar barnen inte efter henne!

Men men. Man lär sig av sina misstag!

Hösten kom och jag följde ed min son till hovrätten. Han överklagade den andra domen han fick. Utslaget kom några veckor senare och det stod att han ska få 18 månaders fängelse. Han kommer att sitta ett år förmodligen. Ja allt man gör har ju konsekvenser. Dock så kan jag inte låta bli att bli ledsen ändå för han och hans lilla familj.

Nedan finns några bilder från det gångna året.

Jag önskar er alla en god fortsättning!

Torngård
Jag, Fredrik, Benjamin, Beatrice, Hampus och Pontus åkte ut till Torngård för att klippa gräs och måla ett av husen som står på tomten. Torngård är den plats som Ölands Järnväg har sitt säte kan man säga. Det var en varm och fin dag och vi fick det riktigt mysigt och fint.

 

Poolbaren
Det blev en hel del bad under sommaren. När det inte var badväder för havet så var det badväder för Poolbaren. Barnen föredrog att bada i poolen än i havet, men det blev några dopp även där.

 

High Chaparral
Vi åkte iväg på en liten minisemester. Först ut var High Chaparral. Barnen älskar High Chaparral och det gör jag med faktiskt. Det är så skönt och bara gå och titta där. De bjöd på en del shower. Lucky Luke till barnens förtjusning och westernshow till min.

 

High Chaparral
Fredrik tog de två små med tåget till Mexiko City. Under resans gång så hände det en del saker. Rån och en massa skjutande. De hade det roligt.

 

Liseberg
Efter Hich Chaparral så blev det Liseberg. Vi hade tur med vädret. Det var inte för varmt och inte för kallt. Inget regn så långt ögat kunde nå.

 

Firande
Nellie blev 2 år i somras och Jonatan firades ett halvår efter han fyllde år, men det var för att han skulle bli friad på Leos Lekland tillsammans med lilla Nellie. Det var Stéphanie och Beatrice som ville spexa till det lite. De valde naturligtvis prinsessrummet för Jonatans skull hahaha. Det blev både korv och dricka till fika. Naturligtvis så fick de glass med. Stéphanie och Erica tog studenten i somras. De var väldigt glada. Det firades med fika i trädgården och mat på Pappa Blå i stan.

 

Barnbarn
Förra året så fick jag och Fredrik två nya barnbarn. En liten pojke kom på sommaren och en liten flicka kom i December. Nu så har vi tre älskade barnbarn som är ljuset i våra liv.

 

Familjen
Min äldsta son träffade sin flickvän förra året så år 2017 ökade vår familj med tre personer. Jag älskar min stora familj och jag är otroligt stolt över den.
Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: