web analytics
Gå till innehåll

Skogspromenad

Idag tog jag, Stéphanie, Jonatan, Benjamin och Hampus med oss Nellie och Alizia på en skogspromenad. Med oss hade vi hundarna. De tyckte det var så skönt att komma ut och leka i snön.

Det var fint väder och inte så kallt. Pontus som annars alltid vill följa med ville bli hemma och jag förstod honom när han sa att han inte kände sig bra. Jag kände nämligen på hans pannaoch det visade sig att han hade fått feber....igen.

Han fick feber i onsdagskväll så han blev hemma i torsdags. Han mådde bra under den dagen och kände sig bra så han gick till skolan i fredags....och nu så har han feber igen.

Han gick nog iväg för tidigt men han hade ju ingen feber i torsdags och han mådde bra så man trodde ju att det var bra. Får se hur han är i morgon. Kanske bättre att han är hemma en dag extra och får hem skoluppgifter hem?!

Ikväll är det Melodifestivalen deltävling 2. Förra veckan var ju hemsk. Det var inte många bidrag som var bra. Denna gången är det bara två som jag känner till. Jag hoppas verkligen att de alla kan sjunga. Man vill slippa och skämmas över dom!

Ha en fin kväll!

Sjubarnsmamman Sjubarnsmamman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: