web analytics
Gå till innehåll

1:a advent

Det är den 1 advent och med den kom snön. Detta är ingen årstid som jag är speciellt förtjust i och jag blir förvånad varje år när våren kommer att jag har överlevt ännu en helvetes årstid.

Det känns väldigt långt till mars månad nu faktiskt. Barnen är glada naturligtvis och de har redan varit ute flera gånger och lekt i snön. Det är ju skoj, men så kommer då min hall som sedan simmar i blöta kläder och skor. Ja jag gnäller. Jag känner för att göra det. Men nu har jag fått gnälla av mig.

Jag och Stéphanie gick till ICA här i stan och handlade. Vi köpte lite lussebullar som vi snart ska fika med . Sedan blir det dags för barnen att lägga sig.

Idag har jag varit halvt om halvt lat faktiskt. Jag har slagit in julklappar och fått i ordning på hela högen. Sedan har det varit små plock här och där. Vi åt middag och efter den maten så steg mitt socker i höjde så jag fick gå och lägga mig en stund. Benjamin och Beatrice var så duktiga och plockade i ordning efter maten och städade undan så fint.

I morgon är det skoldag och jag har att göra här hemma hela dagen. Det blir tvätt hela dagen. Jag hoppas ni har haft en underbar dag denna 1:a advent och jag önskar er en fin fortsättning på kvällen. Kram på er och sköt om er.

Intressant?

2 reaktioner på ”1:a advent

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: