Gå till innehåll

Covid-19

Sedan igår så är det 96 personer som dog av Covid-19 här i Sverige. Hur många har insjuknat? Det har kommit nya rekommendationer. Jag kan tycka att det skulle bli mer en regel pga hur läget ser ut. Visst är det synd om alla företag som blir lidande av det. Så som restauranger, pubar och andra ställen som folk gärna samlas på, men jag tycker att ett människoliv är värd mer.

Jag hade nog tyckt annorlunda om folk hade tänkt med hjärnan istället och inte utsatt vare sig själv eller andra. Måste du absolut inte gå till Mc Donald och äta deras mat så låt bli. Behöver ni inte gå in ett gäng i affären och trängas med andra där då bli kvar ute. Eller hemma!

Jag förstår att det är tråkigt att stanna hemma, men är det värt att riskera din egen hälsa eller andras? Hur många fler måste bli sjuka och hur många måste dö för att vi svenskar ska börja o ta hänsyn till varandra?!

Nu är det som sagt skärpta råd. Eventuella skolor blir stängda och det väntas bli hemundervisning. Inga sammankomster med fler än åtta personer får göras. Kommer folk följa det? Tror tyvärr inte det.

Jag ärsjälv diabetiker och tänker hålla mig till dom råd som ges. Det finns dessutom en nyfödd bebis i närheten så jag tar inga risker. Jag åker till min terapeut. Storhandlar en gång i månaden och försöker att inte gå ut mer än vad jag verkligen behöver.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: