web analytics
Gå till innehåll

En helg mot läkning

Det går mot helg och jag har inte så många planer faktiskt. Veckan som har gått har jag satt till läkning för mitt inre. Förra veckan igen hade jag en sjuk hund hemma i köket. Gick till veterinären för att prata med dom och av det dom sa så var hennes tillstånd bra och skulle hon bli försämrad så skulle vi återkomma med henne.

Läget såg ut att förändras till det bättre. Hon blev pigg och sprang och viftade på sin svans. Äntligen! Men på kvällen på torsdagen så började hon att skaka i kroppen. Fick tid på fredagen hos veterinären och där fick vi vänta på röntgenplåtarna. Jag förstod redan innan veterinären kom vad det var för fel. Jag googlade och fick fram att det skulle vara livmoderinflammation. Det finns inget botemedel till det utan det var antingen avlivning eller operation som behövdes göra. Veterinären bekräftade mina misstankar.

Ja avlivning fanns så klart inte på kartan så nu började nästa steg. Pengar! Det är ju inte direkt gratis att operera en hund. Hon är försäkrad så lite billigare blev det i och för sig. Pengarna ordnade sig. Nu började nästa orosmoment. Skulle hon överleva en operation?

Många timmar senare så gick jag ut från veterinären i Läckeby med förhoppning om att Milla skulle överleva och bli bra. Jag la mig oroligt och vaknade flera gånger under natten för o se om veterinären hade hört av sig. När jag läste deras sms om att allt hade gått bra så kunde jag somna om.

Nu är Milla hemma hos min son och hon mår jättebra. Pigg och glad som vanligt. Så otroligt skönt!

Tänk så mycket man hinner med under en vecka. Helt otroligt. Jag känner att jag behöver vila mitt psyke en smula. Så det är prio ett för mig denna helg.

Ha det gott att fina. Sköt om er!

Milla när vi hämtade henne hos veterinären
Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: