web analytics
Gå till innehåll

3-2 är inte helt fel

Jag har varit på fotbollsmatch. Robin spelade match idag och de vann med 3-2. Robin gjorde ett av målen. Det var fint väder men det börjar bli kallt nu när skuggan kommer på. Efter matchen körde vi ner till hamnen och såg lite på solnedgången. Det var så vackert. Tog en tur in på kyrkogården och tittade till pappas grav. Blommorna jag satte igår stod lika fint idag och jorden var fortfarande lite fuktig.

I morgon är det skola igen. Benjamin kan nog gå i morgon. Han är lite förkyld men inte så som han var förra veckan och feber har han ingen. Pontus har fortfarande lite ont i sin fot men han kan gå på den. Det går lite sakta men det går. Han vill så gärna gå till skolan i morgon och leka med sin bästa vän 🙂

Beatrice kom hem precis. Hon har varit med sitt basketlag till Stockholm där de spelade cup. De förlorade men de hade i alla fall haft roligt och det är det viktigaste. Det var flera lag och en del var från Holland och Estland. Det var kanske några fler länder, hon visste inte säkert.

Jag tycker det är roligt att barnen har sina aktiviteter och att de trivs med dom. Småpojkarna vill ju börja på fotboll och Robin spelar redan. Stéphanies stora hobby är att träffa sina kompisar och shoppa och fika 😉

Min axel gör sig fortfarande påmind. Fredrik smörjde in Voltaren innan och han sa att jag var lite svullen och varm. Är det likadant i morgon så blir det nog att ringa vårdcentralen. Nu blir det att göra sig i ordning för sängen. Jag är lagom trött nu. Ha en fin kväll.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: