Gå till innehåll

4 timmar i samma ställning

Jag har haft mina småpojkar hemma idag med men i morgon ska dom gå till dagis. Pontus är en härlig kille. Ja det är alla mina barn men han är extra omtänksam och han ger gärna bort komplimanger. Jag hade storstädat vardagsrummet i går och idag kom han och sa: Mamma. Vad fint du har gjort det där inne.

Tack goa hjärtat. Det är roligt när barnen ser vad man gör. Han kan säga att man är fin i håret och att man är fin i övrigt. Han är så go det lilla trollet.

Jag har suttit i 4 timmar (såg jag nu när jag tittade på klockan) och gjort smycken. Det har blivit 4 armband och 3 halsband. Halsbanden blev jag riktigt nöjd med faktiskt. Jag behöll det ena själv och det andra gav jag Stéphanie. Det 3:dje ska med på loppisen vi ska ha på söndag. På korten nedanför så finns det kort på mig och dottern där vi har de nya halsbanden på. Vad tycker ni?

Fredrik har jouren i dag och naturligtvis fick han ett larm. Jag vet inte vad det är och han har varit borta en timme nu. Det kanske dröjer än innan han kommer så jag funderar på att inta ryggläge i sängen och dra täcket över mig.

Ni får ha en fin kväll. Det som är kvar av den. Kram kram och sköt om er.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: