web analytics
Gå till innehåll

40 blev 359

Jag går till affären för att handla 4 burkar för 10 kr styck. Jag skulle inte ha så mycket mer så egentligen hade ju 50 kr räckt men jag tog med mig 400 kr. Det skulle jag aldrig ha gjort. Jag gick en runda i affären och tittade. Två bröd åkte ner i korgen, sen kom det två paket med en hel bit benfri karré ner i korgen. Färden gick vidare och jag hamnade i kyldisken. Ja lite Turkisk Yoghurt skulle jag kanske behöva?! Sagt och gjort. Ner med burken i korgen.

Jag gick gångarna upp och ner och njöt lite av att vara ensam. Jag hamnade vid burkarna och tog mina fyra burkar och gick mot kassan. Naturligtvis så gick jag förbi glassdisken. Jag brukar inte äta glass men ibland är det gott. Jag letade upp en förpackning med glassbåtar och gick mot kassan. När jag kom dit där så småpratade jag med kassörskan och sedan skulle jag betala. Det var tur att jag tog med mig 400 kr för det gick på 359. Hur kunde det gå till? Jag skulle ju bara ha 4 plastburkar!

I och för sig så hade jag aldrig handlat allt det andra om jag inte hade pengar med mig så man ska aldrig ha mer än vad man verkligen behöver! Sedan o andra sidan så har jag till middagen i morgon. Det blir alltså grillat i morgon. Skulle inte förvåna mig om det ösregnar bara för det.

Annars har det varit en bra dag. Vi gick upp till pappa och hälsade på och satt där en stund. Jag hade en hembakad sockerkaka med som vi mumsade på. Sen gick vi hem och jag städade av här hemma lite. Fredrik jobbade men kom sedan hem runt två draget. Jag gjorde en tidig middag och vi åt sedan satt vi i trädgården och läste lite.

Det har varit konstigt väder idag tycker jag. Det har varit varmt och så men ändå så har regnet hängt i luften på något sätt. Det har inte regnat idag så det är därför som jag inte blir förvånad om himlen öppnar sig i morgon. Precis lagom tills vi ska grilla. är man född med otur så är man.

Ha en fin kväll alla vänner. Själv ska jag nog lägga mig snart. Har ont i mitt vänstra öga så det blir alvedon för min del. Natti natti.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”40 blev 359

  1. Anna

    ha ha bra planering men kul och bara strosa runt när man inte annars gör de.
    Här var de också konstigt väder igår men idag ser de ut och bli fint.
    Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: