web analytics
Gå till innehåll

47 miljoner kronor

SOS ALARM. Drottning Silvia har vrickat foten. Aftonbladet har verkligen nyhetstorka tror jag. Vem vrickar inte sina fötter och stupar i backen ibland? Visst detta handlar om Sveriges drottning, men fanns det verkligen inget annat som var mer intressant att skriva om?

Hur mycket pengar behöver en människa för att känna sig rik? Enligt nyheterna så är det 47 miljoner kronor och enligt mig så är det inga pengar alls. Min rikedom sitter i min familj. Mina barn och sambo och andra nära och kära. Allt räknas i pengar och 47 miljoner kronor låter ju väldigt överdrivet med.

Jag skrev recensioner innan. Jag skulle skriva Bra handling och duktiga skådespelare, men d:et i Duktig hade råkat bli ett F i stället så det blev Bra handling och fuktiga skådespelare...hahaha....ja jag fick mig ett gott skratt iaf. Dagen idag har annars gått bra. Pontus var tillbaka till dagis och det hade gått bra. Tack och lov för det. Får se hur länge det håller i sig denna gång.

Ni missar inte den gulliga ugglan som jag lottar ut i min tävling? TÄVLA HÄR

Ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: