web analytics
Gå till innehåll

5 fantastiska mammor som vunnit på lotto

Det är en stor lycka att vinna på lotteriet, men lite då och då hör vi talas om människor som får chansen att uppleva denna oerhört lyckliga känsla. I den här artikeln kommer vi att berätta om fem fantastiska mammor som har använt sina lotterivinster till att ge sina familjer allt det bästa i livet.

1. Pearlie Smith

Lotto

Pearlie Smith är en stolt mamma på sju, och som du kan tänka dig har det inte alltid varit lätt för henne att ge sina barn de bästa sakerna i livet. En natt hade Pearlie en underlig dröm om några vinnande lotterinummer. Hon hade spelat på lotteriet flera gånger tidigare, men hon hade aldrig vunnit. Ändå bestämde hon sig för att spela med de nummer som hon hade drömt om USA Powerball-lotteriet, och det visade sig vara det bästa beslutet hon någonsin tagit för att hon vann nämligen hela 429,6 miljoner dollar! Med en sådan imponerande förmögenhet kommer Smiths aldrig någonsin att få ekonomiska problem igen.

2. Sonia Davies

Lotto

Sonia Davies, 53, genomgick operation för en tumör och till hennes överraskning, överlevde hon för att berätta vidare sin berättelse. När läkarna informerade henne om att operationen hade botat henne helt, kände hon sig helt oövervinnerlig, och ansåg att detta var den bästa tiden att spela på lotteri.

Sonia, som var i Florida, ringde upp sin dotter i Wales, och hon insisterade på att hon skulle köpa en lott till EuroMillions-lotteriet. Det verkar som Sonias intuition gjorde tjänade henne väl, eftersom de vann inte mindre än 61,1 miljoner pund. Sonia och hennes dotter bestämde sig för att dela förmögenheten med hela familjen, vilket ger dem en chans till en underbar framtid.

3. Hege Jeanette Oskens

Lotto

Hege Jeanette Oskens verkar nästan ha en mytisk koppling till lotteriet. Varje gång hon födde något av sina barn följde en lotterivinst! Eftersom Hege är en lycklig trebarnsmamma, har hon tre lotterivinster bakom sig.

Heges far vann 4,2 miljoner kronor i det norska lotteriet följande dag efter att Hege födde sitt första barn. Sedan vann hon själv 8,2 miljoner kronor och två dagar senare kom hennes andra barn. Den senaste vinsten i familjen Oskens var i år när Heges bror vann 12,2 miljoner ungefär en månad efter att hon födde sitt tredje barn. Det återstår att se om Oskens lotteriäventyr fortfarande har några förmögenheter att leverera.

4. Marie Holmes

Lotto

Marie Holmes är en ensamstående fyrabarnsmamma, och i hela hennes liv hade hon kämpat för att upprätthålla sin familj. Hon jobbade två jobb för att få saker att gå ihop, men hon slutade aldrig hoppas på att hennes liv någon dag skulle förändras, varpå hon regelbundet köpte Powerball-lotter.

En dag levererade hennes lotterihobby henne en enorm jackpott på 188 miljoner $, så nu behöver hon aldrig mer någonsin oroa sig för att inte kunna försörja sina barn. Marie bestämde att inte bara hennes barn, utan även resten av familjen skulle få ett ekonomiskt tillskott för att utbilda sig. Hon ville att de skulle ha alla chanser och möjligheter till en ljusare framtid.

5. Kelsey Zachow

Lotto

Kelsey Zachow , ännu en ensamstående mamma som kämpade för att försörja sin familj. Men liksom Marie Holmes spelade Kelsey på lotteriet och hoppades på att det skulle göra hennes framtid ljusare. Hon fick sitt stora lotterigenombrott på en fredag den 13: e, och hon vann en svindlande 66 miljoner dollar i Mega Millions-lotteriet.

Kelsey öppnade också högskolefonder för hela familjen och hon strävade efter att använda sin lotto-förmögenhet till att ge sina barn de bästa sakerna i livet. 24-årigen visade sig vara extremt mogen och mån om att miljonerna skulle komma till stor nytta, inte bara för henne utan för hela familjen.

Dessa lotteri-mammor har några fantastiska berättelser, men det är deras engagemang för sina familjer som vi beundrar mest. Så sluta aldrig på tro på att saker verkligen kan bli bättre och kanske till och med delta med dina egna lotterikuponger, så kanske även du kan få din egna lotteriberättelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: