web analytics
Gå till innehåll

50-års fest

Då var det lördag och det är loppis på stan. Vi hade tänkt att gå men vädret är inte för roligt. Det regnar inte men det hänger i luften kan man säga. Jag känner inte alls för att gå ut ärligt talat. Det ska bli mys i dag i alla fall och det för hela slanten.  Hela familjen är i stor samlade. Min svärdotter är inte här men hon har roligt på Liseberg. Det är längesedan vi var där. Sist vi var där var när Hampus var bebis och det var så mycket folk där så man fick stå i timmar för att komma längst fram i kön till karusellerna.

Nästa år ska vi försöka åka till Gotland igen. Jag älskar Gotland, speciellt Visby. Vi åkte dit första gången efter pappa hade gått bort och jag kände att jag fick lite andrum. Det blev en avkoppling som jag verkligen  behövde. Tack och lov så visste jag inte allt som rörde sig bakom kulisserna utan det kom inte fram förrän vi kom hem. Vi har varit på Gotland 2 ggr nu och nästa år ska det bli den tredje gången är det tänkt.

Vi ska försöka ta en tur till High Chaparral med. Alla barnen älskar livet på Western där 🙂 Till och med Fredrik och jag Det är så skönt och bara gå där i lugn och ro. Visst det är mycket folk men det är en underbar natur tycker jag. Det bästa av allt tycker jag är indianerna. Det är intressant och se deras shower. Sedan finns det ju den stora showen som alla cowboys visar upp.

Nu ska jag göra lite nytta här. Sedan ska vi på 50-årsfest 🙂 Ha en fin lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: