web analytics
Gå till innehåll

75-års fest och High Chapparral

Halva veckan har redan gått. Det är inte klokt. Vi har haft det bra iaf. I helgen som gick så åkte vi ner till Skåne och umgicks med familjen där nere. I lördags hade min bror och hans tjej samt min äldsta son fest. De firade 75 år tillsammans. Det var en mycket trevlig tillställning. Sonen fick en massa saker till hemmet som han en gång i framtiden ska ha. Han har ett litet eget nu men det blir annat när han och flickvännen kommer flytta ihop 🙂

Jag dansade med mina två stora söner. Det var roligt att även min näst äldsta son börjar bli intresserad av att dansa. Han dansade bra med 🙂 André har ju dansat i flera år nu och han är oxå duktig.

Mina vackra barn. Jag lyckades med att få med dom alla på en och samma bild 😉

Korten som jag gjorde till födelsedagsbarnen 🙂

Min bror Peter och hans sambo Jenni firade 30 år samt 25 år.  De fick en del fina saker. 

Här är det dags för paketöppning.
André fick en del fina saker och han blev mycket nöjd med allt. 

Vi bjöd på köttfärslimpa och potatis, lingonsylt och sallad. Glass till efterrätt och sedan blev det kaffe och kaka. André fick även sin del av kalaset från oss 🙂

Jag är mycket stolt för jag har så vackra barn. 

På söndagen så åkte vi till High Chapparral. Barnen var överlyckliga. Det blev en massa pistoler, hattar och annat roligt som det fanns att leka med. Det blev tågrån och Westernshow. Bröderna Dalton var med och gjorde en stor underhållning både för barn och vuxen.

Mamma och hennes sambo samt min lillasyster Diana var också med och vi hade det mycket trevligt tillsammans. Det var roligt för barnen med.

Jag fick en väska av André som han köpte till  mig. Jag tyckte den var jättefin 🙂

Indianshowen tyckte jag var intressant.

Westershowen var som vanligt rolig att titta på. 
Barnen älskade Bröderna Dalton och Lucky luke 🙂 Everil hade med sig en baguette och den fick Hampus. Han kunde inte låta bli att skratta 🙂
Det är en underbar natur på High Chapparral.
Tågrånet var intressant för barnen. Barnen satt med spänning.

Pontus satt med händerna uppe hela vägen.

Ja då var det onsdag igen. Jag har ont i min högra arm. Jag kan inte ens lyfta upp en katt med den och då väger katten inte så mycket ändå. Skulle ta upp ett flak ägg men jag höll på att tappa den. Nu börjar det även bli likadant med vänster arm. Jag vete katten vad jag har gjort.

Ikväll spelade min son Robin en A-lag match och de vann med 6-0.

Ni får ha det så bra och sköt om er. God natt och sov gott!

Intressant?

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.