web analytics
Gå till innehåll

Hjärtstartare rädda liv

Det var bättre förr brukar man säga, men det gäller inte allt. Förr fanns det ingen hjärtstartare som det gör idag och det är en produkt alla hushåll borde ha hemma Man vet aldrig när man behöver en sådan. Jag har en mamma som fick hjärtinfarkt för 12 år sedan. Då var hon 52 år gammal. Det är ingen ålder. Nu gick det bra tack och lov med vad skulle vi gjort om hjärtat hade stannat på henne innan hon kom in till sjukhuset?

Pappa fick en stroke samma år och han fick en pacemaker inopererad något år efter. Hans hjärta var inte så starkt. Tänk om hans hjärta hade slutat att slå? Jag vill inte tänka tanken.

Idag finns det många olika sorters hjärtstartare och i olika prisklasser. Man behöver inte ta en dy faktiskt, det räcker med en i medelprisklassen. Jag har kikat på hjärtstartare här på nätet och fann en lagom stor som då ligger i en lagom hög eller låg prisklass.

HeartSave PAD

Denna lilla maskin är lätt att använda. Den har en talande instruktion vilket jag tycker är bra. Den är pålitlig och har dagliga självtester och en display över status. Den har skydd mot damm, vatten och salt.Hjärtstartaren är snabb i uppstarten och har ett lock med alla tillbehör (Elektroder (3 års hållbarhet), rakhyvel, andningsmask och handskar sitter i praktiskt i locket på framsidan). Man får fem års garanti med.

Denna hjärtstartare kostar 13 900 kr. Ja nu tycker du säkert att den låter dyr men tänk så många liv den kan rädda. Då är varje krona värd en hel del. Men det finns både dyrare och billigare. Jag hade satsat på denna i alla fall.

Rädda liv - Köp en hjärtstartare är mitt tips. man vet aldrig när man behöver den.

Hjärtstartare

Publicerat den Kategorier Tourn

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.