web analytics
Gå till innehåll

Den 3 juni vägde jag 91,4 kg. Idag väger jag 73,7. Omkretsen kring magen var 118 innan operationen och idag har jag en omkrets på 104 cm. Innan operationen så gick jag både på insulin och tabletter för min diabetes. idag har jag inget av det men jag måste se upp med vad jag äter.

Det känns otroligt skönt. Jag känner mig fortfarande stor men det tar väl sin tid innan hjärnan fattar att jag faktiskt blivit av med så många kilon. Dock så har jag lika svårt för att se mig själv i spegeln. Jag står hellre bakom en kamera n framför. Men det har alltid varit så. Jag mår i alla fall bättre för idag kan jag röra mig mer fritt. Jag blir inte lika fort trött som innan.

Jag är glad att jag fick denna chansen. Operationen gjorde jag för min diabetes skull så allt annat är egentligen bara en bonus 🙂 Nedan finns bilder före och efter. När man tittar på dom så ser man ändå skillnaden:-)

Sjubarnsmamman

Sjubarnsmamman

Sjubarnsmamman

Sjubarnsmamman

Sjubarnsmamman

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.