web analytics
Gå till innehåll

Stort tack till alla

I lördags hade jag mina barn och barnbarn samlade. Då mådde jag bra. Vi firade mig. Att fylla 50 år och vara mitt i livet är en ny erfarenhet. Min familj förgyller mina dagar.

Jag fyllde år mitt i veckan så vi tog lördagen istället där vi firade min stora dag. Jag fick många fina presenter. Rent för många och rent för dyra, men jag blev så otroligt glad.

En roddmaskin, en weekendresa till Paris, akvarellepennor (120 pennor) samt 15 kg papper till akvarellmålning, En stor canvastavla 100×100 och ett stativ, vin, lotter och en stor korg med kex, vindruvor och ost. En bok, en korg med en supersöt nalle och halsband med hjärta. I kulan kan man läsa Jag älskar dig på 100 olika språk. I korgen fanns det hårprodukter, tandkräm och tandborstar.

Av mamma, lillebror, lillasyster och storebror samt några vänner fick jag en ångtvätt maskin av. Av min svärmor fick jag pengar, en blir, blomma och en biljett till Ölandsrevyn.

Jag är så glad och tacksam för all uppvaktning här hemma och till alla gratulationer på Facebook. Tack så mycket alla fina ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.