web analytics
Gå till innehåll

After Beach

Vilken dag. Det har varit så varmt så vi alla såg fram emot en dag på stranden. Vi samlar ihop våra saker och går ner. Något besvikna såg vi att havet blommade för fullt. Det var alger precis överallt i vattnet. Det var bara att trampa sig upp igen med andra ord. Det slutade med att jag läste ut bok nr 2 och började på nr 3.

Jag och flickorna samt Pontus gick en långpromenad efter middagen ikväll och det var riktigt skönt. När vi kom tillbaka till stugan och jag skulle vika kläder så kände jag mig kallsvettig och jag kände hur det rann på rygg, panna och ansikte. Tog blodsockervärdet som låg på 2,6. Lite för lågt med andra ord. Det blev snabbt att få i sig något så det kunde stiga igen.

När jag kände mig någorlunda stabil igen så gick jag och Fredrik till After Beachen och lyssnade till Snitz orkester. Den kvinnliga vokalisten var mycket duktig. Vi stannade inte länge. Fredrik har ju jouren o jag vill inte riskera att bli lämnad där mitt i mörkret ifall han skulle få larm...hahaha...jag som är mörkrädd.

Nu är jag trött då nu blir det att dov kudden. God natt och sov gott.

20140727-003049-1849222.jpg

20140727-003050-1850078.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: