web analytics
Gå till innehåll

Åh vad jag älskar dessa barn ♥️

Igår var en underbar dag. Jag var hos Stéphanie och vi hade Nellie och Sebastian. Stéphanie var ledig större delen av dagen och ville ha kvalitetstid med barnen och barnen ville att farmor skulle vara med. Det blev spontana aktiviteter. Barnen var ju lediga från skolan så vi hade många timmar att spendera tiden på. Vi bestämde oss för att åka till badhuset. Barnen hade inga badkläder då det blev spontant så vi började dagen med att köpa badkläder till barnen. Själv lånade jag av Stéphanie. Vi badade i några timmar. Det var riktigt roligt. Fast det var studiedag för skolan där barnen går så var det inte mycket folk i badhuset tack och lov.

Vi var i badet några timmar och när vi var klara där så åkte vi till Subway för att få i oss lite mat. Vi satt där en stund. Pratade och bara njöt av både mat och sällskap. Vi funderade på vad vi nu skulle göra. Så kom vi på en sak. När barnen fyllde år förra året så skulle dom få en shoppingtur med och från Stéphanie. Men istället för shopping så önskade dom sig upplevelser. Nellie önskade sig bad vilket vi precis hade gjort och Sebastian önskade sig bowling. Ja så det blev bowling. Vi åkte dit och bokade en bana.

Dom var så duktiga och dom hade så roligt. Efter bowlingen åt vi mat. Barnen fick välja vart vi skulle äta och dom ville gå till MC Donald. De fick välja mat och de var då nöjda med dagen. När kl närmade sig 17 så körde jag och Fredrik hem barnen. Dom kom hem nöjda.

Det är så roligt att ha dessa barn. Jag uppskattar verkligen varje sekund med dom. Jag älskar dom över allt annat. Lika mycket som övriga barnbarn. Att få se dom växa. Nellie börjar bli stora dagen. Hon blir 9 till sommaren. Igår så sa hon helt plötsligt :- "Farmor. När jag fyller år så önskar jag mig en tavla dom du har målat." Älskade unge ♥️ Ja så då blir det att försöka måla något få.

Sebastian blir 7 år i sommar. Han önskar att få gå till Leos Leksand. Ja så det blir några timmars lek. Jag hoppas dom kommer bli nöjda

Min kropp mådde bra i det varma vattnet. Idag är det sisådär. Lederna mår inte bra men det beror på kylan. Vi har fått snö och det blåser lite. Jag har två pojkar hemma som är sjuka. Det går mycket skit nu. Jag hoppas på att jag slipper få det. Har varit krasslig från och till.

Jag hoppas att ni har det bra. Önskar er en fin dag. Kram kram.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.