web analytics
Gå till innehåll

Ajajaj…det gör ont, det gör ont

God morgon vänner. Eller jag ska kanske säga god förmiddag 😉 Jag gick inte upp för så längesedan men jag har ätit frukost och nu sitter jag här med en god varm kopp kaffe. Kaffet på morgonen är ju så gott!

Jag känner mig dock lite handikappad idag. Jag har ju atopisk eksem och jag tåler inte nickel. Det räcker ibland med att jag rör vid något med nickel. Blåsor på händerna brukar jag få och sedan spricker dom och det gör så ont. Det är ungefär det som har hänt. Jag fick linda om mina händer igår kväll.

Hydrokoll heter det som jag har på mina händer. Kortison salva under hydrokollen och sedan en elastisk binda som jag får vira runt handen. Det är inte klokt egentligen. Hydrokollen kostar alltså strax över 200 kr och det finns bara 10 st i paketet.

Det enda positiva med att vara omlindad på händerna är att jag inte kan ta disken eller dammtorka golven 😉 Så det blir en ledig helg för mig. Visst kan man utnyttja situationen? Jag är en människa som försöker se allt positivt i det negativa så det är bara det jag gör 😉

Nej skämt o sido. Jag kan inte ta i vatten när jag har detta på händerna och det är väldigt drygt att ha det så men det hjälper och det är huvudsaken.

Det har kommit fram vad Laila och Nicklas son ska hela. Det är inte så vanligt kan jag ju säga. Kit blev namnet. Kit Wahlgren. Först när de gick ut med att pojkens namn var hemligt så tänkte jag: Ja det bryr jag mig väl inte om. De får ge honom sitt namn om de vill eller ej. Jag bryr mig inte.

Nu när jag loggade in på aftonbladet och såg en rubrik där det stod: Mini-Bagges sons namn släppt. Ja då blev jag genast nyfiken i alla fall och klickade in för att se vad det var för namn han skulle få. Så mycket brydde jag mig inte med andra ord 😉

Kit?! Fanns det inte en bil i en serie som hette Kit? Jag har för mig det, men vad hette den serien? Någon som vet? Ni får gärna berätta för mig isf.

Nu ska jag ta min andra kopp kaffe och läsa lite av mina bloggvänners bloggar. Ha en fin dag!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Ajajaj…det gör ont, det gör ont

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: