web analytics
Gå till innehåll

ajajaja…inte så bra

Jag hade svårt att komma upp i morse. Jag var så trött och ville bara att väckarklockan skulle glömma bort att ringa. Det gjorde den inte och tur var väl det. Barnen skulle ju iväg till skola och dagis så d var bara att gå upp och se glad ut.

Jag har ju haft problem med min högra axel tidigare, men har inte känt något nu den sista tiden. Igår när jag och stora dottern tog en promenad så kom vi in på sjukgymnastiken då vi båda gick där innan jul. Min dotter har fortfarande problem med sitt knä och själv så tyckte jag att det var bra. Jag har inte känt något på länge. I morse vaknade jag med en ond axel. Jag skulle aldrig ha sagt det där igår med andra ord.

Det är skönt att det är fredag i alla fall. Det blåser ute och de har lovat snö i morgon men det vet man ju aldrig. Igår regnade det men det var kallt så man vet aldrig vad moder jord har i åtanke. Oavsett om det snöar eller ej så är det en grå dag.  Enligt aftonbladet så ska vintern dra söderut så man vet aldrig.

Nu ska jag värma mig med en kopp kaffe. Sen måste jag städa av här lite. Ha en fin dag!

 

 

2 reaktioner på ”ajajaja…inte så bra

    1. admin

      Jag vet faktiskt inte vad jag har gjort riktigt. Har haft ont från och till och vissa tillfällen har jag inte kunnat lyfta armen. Sjukgymnasten säger att mellan muskeln och leden så har jag förmodligen fått en inflammation. Det enda jag kan göra är att träna axeln men samtidigt vila den. Svårt ibland för man vet ju aldrig att man gjort fel förrän man får ont 🙁

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: