web analytics
Gå till innehåll

Äkta vänskap

När jag bodde i Billinge så var jag och barnen ofta hos Carina, min bästa vän. Jag köpte semlor på konditoriet och gick sedan hem till Carina. Vi fikade och pratade. Våra barn lekte och timmarna sprang iväg. Jag saknar den tiden. Att ha en vän som man träffar och som man kan prata om allt med.

Vi kom ifrån varandra under en tid men helt plötsligt så stod hon i mitt kök och vi pratade ut. Sedan var allt som vanligt igen. Carina var som en syster för mig. En älskad vän som jag kunde prata om allt möjligt med. Vi kunde sitta tysta och ändå få sagt så mycket.

Saknar dig Carina ❤

Nalle Puh är en klok björn ibland 😊 Min Pontus älskade Nalle Puh när han var liten. Nasses stora film var hans favorit. Han kunde se den om och om igen. Vi hade spelat in den så den fanns nära till hands.

Ja alla har vi våra favoriter. Själv älskade jag smurfarna. Gör det fortfarande haha. De var över 100 stycken och inte en enda var den andra lik. Som det är med oss människor. Smurfarna accepterade alla sina vänner fast dom inte var som alla andra och det är nog en av orsakerna som jag älskade Smurfarna. Tänk om det hade varit densamma med oss människor?!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.