web analytics
Gå till innehåll

Aktiv träning eller iForm

Jag vill komma i form och jag vill börja träna men jag är långt ifrån motiverad. Det känns som att jag inte alls kommer att lyckas. Kanske ska man inte sätta upp ETT mål utan flera delmål i stället. Jag skulle vilja gå ner 18 kg men det känns ju väldigt långt dit. Om jag sätter upp några kg i taget så blir det kanske lättare? Jag tänkte testa det i alla fall.

När jag läser tidningar eller magasin om träning så kan jag känna mig lite motiverad. Tidningen iForm har nu ett erbjudande där man får 2 nummer 49:80 kr och då får man en topp och ett par tights till. Kanske skulle man testa det erbjudandet? Det är ju billigt och skulle man misslyckas så har man inte slängt ut massor med pengar. Kika på deras erbjudande här.

Sen såg jag att man fick 3 nummer av Aktiv Träning för 99:90 kr och då fick man även ett par Newline sportglasögon  eller en Newline löparjacka till. Det var ju inte heller dyrt. De har ju en del andra erbjudande med. Kika på erbjudandet här.

Jag körde med LCHF ett tag men jag hade svårt att helt hålla mig till det. Jag har ändå ändrat om min kost rätt så bra tycker jag. Ris, pasta och potatis äter jag väldigt sällan. När de andra äter middag så sitter jag ofta med min shake. Varför går jag inte ner i vikt?

Jag skulle vilja gå nwer så jag ser lagom stor ut i en bröllopsklänning. Jag vill ju inte se ut som en valross precis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: