web analytics
Gå till innehåll

Aktiviteter

Det är förmiddag och det är grått ute, men gräsmattan är iaf grön nu. För hur längre får vi ju se för det kommer säkert snö denna månaden med.

Stéphanie var i väg med en kompis i går. De åkte till stallet. Hennes kompis red och själv klappade hon hästarna. Hon älskar hästar och hon ser fram emot våren så hon kan börja rida igen. Robin for iväg på fotbollsträning. Han är en duktig fotbollsspelare. Jag ser fram emot våren så man kan se dom spela matcher. André min äldsta son spelar oxå fotboll och det ska bli roligt att se honom i en match någon gång. Han spelar ju 30 mil härifrån så man får parera in en tid då man kan åka ner. Han kan bli en av de bästa i laget och det är roligt. Han har ett otroligt bollsinne.

Hampus älskar att sitta vid datorn. Han fick ju ett spel i julklapp och där sitter han klistrad när han får sitta vid datorn. Robin brukar spela cs och det vill Hampus med göra men han är för liten tycker jag, men det tycker inte Hampus. Det kan bli lite diskussioner om det här hemma. Jag förstår inte hur ett spel där man skjuter folk kan vara så roligt att spela.

Idag ska vi till min sambos moster. Vi ska ta med oss smörgåstårtan som blev över och bjuda in oss på kaffe hos henne tänkte vi. Hon vet att vi kommer så vi våldgästar inte henne precis 😉

Hur ser er dag ut?

Intressant?
Valresultatet.se Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Aktiviteter

 1. Charlotte

  Hej !

  Jag hittar inte din mailadress, därför postar jag här.

  Vill bara tipsa dig om att jag startat webbutiken Greatestmom.
  När jag själv väntade barn insåg jag att det är nästan omöjligt att hitta mammakläder i stora storlekar. Men nu finns det, och jag vet att många tjejer vill hitta till oss. Så om du vill skriva om detta eller hitta former för samarbeten/annonsering, ta gärna kontakt med mig!

  Hälsningar Charlotte
  http://www.greatestmom.se

  Svara
 2. Maja

  Grattis i efterskott! Du verkar ha haft en bra dag och smörgåstårtan såg riktigt god ut...
  jag har gått upp ytterligare ett kilo (trots skidåkning) så såna godsaker ser jag bara på bild tyvärr... kram!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: