web analytics
Gå till innehåll

Akupunktur- min bästa vän idag

Sitter i sängen ombytt till pyjamas. Nu tar jag kväll. Det är skönt o försöka varva ner innan man ska sova. Så vad gör jag i ett sovrum vid denna tiden? Ja jag passar på att rita, läsa, tänka och bara vara. I den mån som min koncentration tillåter mig.

Jag har haft en sådan hög ångest idag. Det är jobbigt när den kommer. Jag blir så trött. Hade tid för akupunktur idag och tänkte ställa in. Jag hatar nålar, men akupunkturen hjälper. Funderade och funderade och till sist var tiden inne för att gå. Tänkte att det är över om en timme ca. Jag gick dit och det ångrar jag inte. Jag låg nästan i en timme och den timmen sprang iväg. Jag mådde så bra efteråt. Nästa tid är i januari.

jag är så trött nu. Ska lägga mig och njuta av tysthet. Helt underbart.

ha det gott och sköt om er ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: