web analytics
Gå till innehåll

Älgen Hälge banar vägen

Man ska aldrig föra en diskussion via meddelanden. Speciellt inte på messenger.

Person 1 skriver. Person 2 svarar. Person 1 svarar på Person 2 under tiden som Person 2 fortsätter att skriva. I det meddelandet så hinner Person 1 skriva igen och Person 2 har nu hunnit med att svara på flera frågor. Meddelandet skickas. Person 1 svarar, skickar iväg. Person 2 svarar och skickar iväg. Nu har Person 1 svarat på frågor som var frågat för några meddelanden sedan medan person 1 tror att svaren är på den senaste frågan.

Låter det osammanhängande? Ja det är så det blir när man svarar på ett meddelande som var skrivet för flera meddelanden sen och den andra personen läser ett svar som den inte förstår vad man har svarar på. Ja det är väldigt osammanhängande.

Det kan bli så mycket fel när två personer skriver och svarar varandra i samma stund. Sedan känner man att man vill förklara och då kan det bli fel.

Ja det har hänt mig massor med gånger och jag lär mig aldrig. Jag säger till mig själv att vänta med och svara! Gör det i lugn och ro. Det minskar risken med att det blir fel.

Jaja...nog om det. Idag är det lördag och jag hoppas på en lugn dag. Jag vill sitta ner en stund sen och teckna lite. Fick nya akvarellpennor av min dotter när jag fyllde 50 år. Har börjat och teckna lite men gud vad ringrostig jag är. Det märks att det är flera år sedan jag tecknade.

Ja jag har ritat lite de sista månaderna men inte riktigt tecknat. För mig är det skillnad mellan att rita och teckna.

Sist jag tecknade var till min son Robin. Han fyllde 25 år i januari och vi gav honom en jägarexamen. Då tänkte jag att en teckning om Helge passade bra.

Jag känner lugn och ro de gånger jag kan sitta och teckna. Jag gjorde det mycket förr men har haft uppehåll i 35 års tid. Ja man är ringrostig.

Jag hoppas att ni alla får en fin. Det snöade i går men idag är det bara blött på marken och fuktigt i luften.

Kram kram ❤

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.