web analytics
Gå till innehåll

All tid i världen? Eller?

Det är måndag igen. Helgen sprang iväg men vi har haft en fin helg i alla fall. Vi åkte ner till Skåne i lördags efter det Fredrik slutat jobba. Att träffa stora sonen igen var underbart.
Han må vara vuxen men för mig kommer han alltid att vara en "unge" 😉

Vi åkte kl 13:30 ca i lördags men vi var inte nere förrän runt 18:00. Det tar ju sin lilla tid att köra ner de 30 milen som vi har. Vi gjorde inte så mycket då utan vi satt mest och mös och tittade på TV och åt lite gott. På söndagen åkte vi hem till mamma och hennes sambo. De bjöd oss på en jättegod måltid och kaffe med kaka på det.

Vi tog en liten shoppingtur till NovaLund och lät timmarna springa iväg där lite. André hittade ett par fina jeans som han köpte. Fredrik hittade lite till sig och barnen hittade godis som passade deras små munnar. Själv så njöt jag bara av att vara tillsammans med min familj. Jag saknade dock ett barn. Robin var på annat håll denna helg.

Vi åkte hem runt 15:30 och var inte hemma förrän 19:30. Då var det bara att bära in sakerna och sedan upp till duschen med barnen. Det blev ändå lite tid med mys innan sängen men de lade sig lite senare än vanligt. Men de somnade fort när de lade huvudet på kudden 🙂

Igår när vi var ute och körde så kom vi förbi där farmor en gång bodde. Varje gång vi kommer där förbi så tittar man in mot radhuset. Strax därefter så körde vi förbi min fasters Saga och hennes mans hus. Vi saktade ner lite när vi körde förbi. Det var sorgligt för Saga finns tyvärr inte längre. Hon dog för några år sedan.

Vi hade pratat länge om att vi skulle åka ner och hälsa på henne och hennes man. Hon är min gudmor och jag älskade verkligen Saga. Jag var ibland hos henne när jag var mindre och det var så roligt. Vi hann aldrig åka ner för hon hann och gå bort innan.

Det känns så hemskt och säga att man inte hann för visst hade vi gjort det. Men det är det här: Ska bara...vi tar det nästa gång. Vi har all tid i världen. Men riktigt så är det ju inte för ingen vet vad morgondagen har att erbjuda.

Saga var ju pappas syster och han var verkligen fäst vid henne. De senaste åren så gled de mer i sär men de hann och få kontakt innan Saga dog. Tack och lov. Jag sa till pappa att Saga hade försökt och fått tag på pappa så jag var där och hjälpte pappa att ringa Saga. De pratade en stund och jag såg på pappa att han var så glad. En månad senare så dog Saga.

Det var ändå skönt att se huset där hon bodde, men det kändes samtidigt främmande på något sätt. Jag måste till graven när vi är nere i Skåne nästa gång. Jag vill gärna lägga en blomma. Jag har ju min farmor och en faster till som vilar i Skåne samt min moster, mormor och morfar.

Ju äldre man blir ju fler har man att besöka.

Pappa 'r ständigt i mina tankar. Saknaden är fortfarande stor men jag försöker intala mig själv att det var det bästa som kunde hända för min pappas skull. Det hade inte varit roligt för honom eller för oss om han hade blivit ett paket som inte kunde göra någonting själv. Pappa slapp lida.

Oj...nu blev jag djup igen. Det blir lätt så när jag låter tankarna flöda fritt. Ha en fin dag alla. Det ska jag ha 🙂 Kram på er!

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: