web analytics
Gå till innehåll

ALLA är lika mycket värda!

När min yngsta dotter var lite yngre så blev hon mobbad och min äldsta dotter fick massor med frågor och hat till yngsta dottern. Detta var på en sajt som heter Ask. Bara för att försöka vägleda dom bort från mina döttrar så gjorde jag mig medlem och skrev till min dotter som hon sedan publicerade där. Detta gjorde jag för att få dessa att skriva tll mig i stället och det funkade. De skrev och jag svarade. Den sajten är jag inte så ofta på numera för mobbingen avtog tack och lov. Det händer dock att jag får frågor fortfarande och när jag får det så svarar jag på dom. Mest för artighet skull. Annars hänger jag aldrig där. Nu har dock frågorna börjat komma igen. Fast denna gången så handlar det om min äldsta son.

Det finns folk som tycker att jag tillåter en hel del bara för att jag låter min son bo hemma och att jag stöttar honom i de beslut han tar. Något som ALLA borde förstå är att jag kommer aldrig att sluta att stötta min son men det är inte av de orsaker som många tror. Jag kommer alltid att finnas där för mina barn och det oavsett vad de gör. Med det så säger inte jag att jag tycker att alla beslut barnen tar är de rätta.

Min son kommer att ta sitt straff för det han har gjort.

Jag älskar alla mina barn och då menar jag ALLA! 

Men det finns folk som tycker att jag ska stänga dörren för honom och min fråga är då: Vad skulle det hjälpa? Varför inte hjälpa en människa när dom verkligen behöver hjälpen?

4 reaktioner på ”ALLA är lika mycket värda!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: