web analytics
Gå till innehåll

Alla dessa MEN

Det var roligt att komma till jobbet idag. Ja det är det annars med men idag kändes det extra bra. Jag kom in och sa"God morgon" Då hörde jag glatt från alla håll "God morgon Lisa" Jag kände mig verkligen välkommen!

Jag satte mig i soffan och fick frågan av en äldre herre "Hur mår du?". "Det är bra" svarar jag. Fast egentligen var det ju inte så bra. Jag har ont av mina eksem. De kliar och jag mår verkligen inte bra av dom. Ändå så svarar jag BRA! Varför? Ja det är en bra fråga. Jag frågar herren samma fråga "Hur är det med dig då?". "Inte så bra" blev svaret.

Här har vi en äldre herre som vågar stå för att han faktiskt inte mår så bra. Varför kunde inte jag säga detsamma? Ja varför? Kan det vara för att det är lättast att säga att det är bra? Man slipper följdfrågan varför. Eller är det så att man inte vill vara s negativ och säga något sådant? Jag tyckte i och för sig inte att det var negativt av herren att säga sanningen. Han mådde ju inte bra.

Jag har fått den frågan många gånger under min livstid. När jag tänker efter på mina svar jag har gett så kan jag inte låta bli att undra varför man säger som man gör ibland. Hur mår du? Jo jag mår bra MEN.....jag har lite ont i halsen, eller jag har ont i huvudet. Eller så är det något annat som gör att man inte mår helt hundra.. Varför säga att det är bra när det inte är det? Det där ordet MEN är förbryllande ibland.

Ja det var några av mina tankar idag.

Ja allt är inte helt bra med andra ord. Jag har fått sådana eksem på mina höfter, svank, ben och hand. Det växer och vill inte bli botad. Det kliar och det gör ont. Det blir öppna sår när blåsorna spricker och det känns inte het underbart kan jag säga.

Annars har det varit en bra dag. Har storhandlat och städat idag. Förutom att jag har jobbat några timmar då. Dagen har sprungit iväg. Solen har varit framme. Satt i solen och gottade mig av solens strålar. Bäst och passa på medan man kan. Hösten är snart på G. Jag hoppas på en fin höst.

Nu ska jag ta kväll och umgås lite med barnen innan det är sängdags för dom. Ha en fin kväll mina vänner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: