web analytics
Gå till innehåll

Alla hjärtans dag ❤

Detta kommer bli ett inlägg som är skrivet direkt från hjärtat.

Alla hjärtans dag. Den dag då kärleken ska firas. En dag som egentligen skulle vara alla dagar om året. Men visst är det roligt att bli extra firad och hyllad. Man får visa hur mycket någon betyder för en. Det behöver inte bara vara mellan ett par utan även mot sina barn och vänner.

Jag fick 10 röda rosor av min man igår. Till dom så fick jag några lotter. Jag vann ingenting så det bevisar att jag har tur i kärlek ☺
Fredrik fick en ros och lotter. Han vann inget han heller så han har nog också tur i kärlek ☺
Till barnen köpte jag choklad.

Fredrik ❤

Du är min själsvän, min klippa, mitt stora stöd i livet. Det är kanske inte alltid du förstår mig men du står ut med mig.
Innan jag träffade dig så trodde jag att jag visste vad kärlek var, men det förstod jag att jag inte gjorde den sommaren då vi blev tillsammans

Utan att blinka så ordnade jag för barnens skolgångar i Borgholm. Förvisade mig om vilken hjälp de skulle gå. Det var ett stort steg att flytta 30 mil ifrån där jag bodde. Det var inte bara att packa väskan och sticka. Jag hade ju fem barn med mig till boet.

Dessa barn tog du emot med öppna armar. Du tog dom till ditt hjärta och idag kallar du dom för dina barn.

Jag kan inte få det bättre än vad jag har idag. Älskar dig för den du är ❤

Älskade barn ❤

Ni har skapat mig som den människa jag är idag. Ni har visat vad kärleken till ett barn kan ge, vad den kan få mig att göra. Jag har försökt att skydda er från allt ont. Jag kan gå över vatten och eld för er. Det finns inte något som jag inte skulle kunna göra för er. Så länge det är lagligt 😉
Hade jag kunnat ta ner månen till er så hade jag gjort det.

Mina vänner ❤

Jag har inte många vänner. Självvalt då jag har svårt att lita på folk. Men jag har några äkta vänner och de betyder massor för mig. Ni har en speciell plats i mitt hjärta.
Älskar er för de ni är. Ni mina vänner vet vem ni är ❤

Sedan vill jag ge kärlek till alla er andra med. Jag hoppas ni alla fick en fin och mysig Alla hjärtans dag ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: