web analytics
Gå till innehåll

Alla kan inte och somliga vill inte…

Lilla söta Ior

Dagen började med ett barn som inte ville vad vi ville. Det blev dock som vi ville till slut men då hade jag fått några bitmärken, slag och sparkar med. Sedan blev det frukost hos en väninna på hennes jobb. Det är skönt att komma utanför dörrarna ibland och ha lite socialt liv Det blev lite socialt med när vi lunchade ihop 🙂

Robin blev nämnd i tidningen. Ja inte bara i en utan faktiskt i två. Han var med och spelade sin första A-lags match i söndags och han öppnade sin första match med att göra fyra mål av nio 🙂

Fredrik är på övning och jag har lagt barnen så nu sitter jag här själv. Rätt skönt när det är tyst faktiskt 🙂 Det händer inte så ofta här hemma inte. Jag ska dock vara duktig och slänga mig i sängen för alla som känner mig vet att jag inte är någon morgonmänniska 😉

God natt och sov gott.

Intressant?

2 reaktioner på ”Alla kan inte och somliga vill inte…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: