web analytics
Gå till innehåll

Allsång på Skansen

Jag har suttit ute hela dagen. Barnen lekte och läste klar min bok. Bedragen hette den och är verklighetsbaserad. Den handlade om en familj vars liv slås i spillror när dottern i familjen ändrar sin personlighet och går från en gullig prinsessa till djävulen själv. Det ser ut som att hon tar sönder saker och kläder med saxar och rakblad. Hon stjäler och ljuger och den ena dagen blir värre än den andra. Mamman har en bästa vän sedan 14 år som hon får mycket stöttning av. Mamman får en dag ett telefonsamtal och det samtalet ändrar allt och den största lögnen hon någonsin kommer att vara med om ger sig till känna.

Jag har haft två extra barn med idag då min tvillingpojke och flickorna hade kompisar hemma idag. Det blev pannkakor till lunch och kaffe till efterrätt till mig. Barnen fick glass :-9

Ikväll går Allsång på skansen och jag måste säga att det är roligt att programledaren kan sjunga. Ett måste tycker jag då det är ett musikprogram. Måns Zelmerlöw är en mycket duktig artist och tycker han klara detta galant.

Ni får ha en fin kväll. För mig blir det Morden i Midsomer i sängen.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: