web analytics
Gå till innehåll

Allt för barnen <3

Vi har gått i 8 timmar på Liseberg och det känns både i kropp o huvud.  Mycket folk överallt.  En timmes väntan på vissa karuseller. Det blev lite strul när vi skulle köra. Min ena pojk har ibland svårt för tvära kast. Fredrik sa till honom att vi snart skulle åka. De åkte karusellen de stod o väntade på. Sen när vi möttes upp så var han besviken för han hann aldrig åka Balder, en berg och dalbana. Försökte förklara för honom att man kan inte hinna med allt. Det får bli nästa gång men han lyssnade inte på det. Jag förstår hans besvikelse men vi var tvungna att åka. Jag tror ändå att han är nöjd med dagen.

Jag har ont i hela kroppen.  Mina leder gör ont. Har svårt att stå still på samma ställe så jag måste röra på mig men då slår höften till och jag får ont i den. Ibland spelar det ingen roll vad man gör
Oavsett det så är jag glad att barnen haft roligt. Allt för barnen.

När jag stod o tittade på Pontus när han åkte bilarna så stod det en 10 årig pojke bredvid mig. Han var ledsen o grät. Han ville åka karusellen. Han pekat på en av två kvinnor som satt i den ena bilen. Hon säger att han får åka nästa gång. Bredvid pojken står en man som jag tror var hans pappa. Låt mamma ha roligt nu för en gång skull. Jag kan inte låta bli att tycka synd om pojken. Han ville åka med sin mamma men hon valde att åka med sin väninna. Om jon nu sällan gör något roligt, VARFÖR INTE göra något roligt tillsammans med ditt barn då?

Jag går på sådana här stället just för barnens skull. Idag åkte jag kålletado,  en åktur i vattnet. Jag blev blöt men jag hade roligt med Robin, Tove, Benjamin, Hampus och Fredrik. Jag har ont överallt men det är värt det för barnen har haft roligt 🙂

Nu blir det att åka till nästa camping. I morgon bär det av hem igen. Ha en fin kväll <3 image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: