web analytics
Gå till innehåll

Allt kan hända

Sitter här och är hur trött som helst. Ja varför inte bara gå och lägga sig då? Ja det kan man ju undra. Ibland är manhur knäpp som helst. Kanske beror det på att sonen lanar med sin kompis här hemma, Det går bra och det ör en fin kompis han har men ändå så vill man ändå sitta uppe. En stund till iaf, Knäpp mamma man ör. Jag litar på min son så det är definitivt inte det. Jag är väl bara en hönsmamma som många andra.

Jag får oftast höra av barnen. Speciellt Robin:
Men vad kan hända.
Mitt svar blir alltid: Ja allt!

Genast kontrar Robin mig med frågan: Vad är allt?

 Ja vad ska man svara på det då?

Ja det är mycket svarar jag.
Säg något säger han och där blir jag blåst. För vad ska jag säga? Att jag är en nördig mamma som är rädd att det faktiskt kan hända något. Ja inte hemma men om han ska gå i stan på kvällen tex. Jag tycker inte om när barnen är ute och går kvällstid. Speciellt inte när det är mörkt ute. Det har varit en bil här som kört efter ungdomarna i stan. Robin har råkat ut för denna bil flera ggr och ingen vet vem det är eller var. Skrämmande!

Nej nu ska jag sluta och svamla för idag. Nu väntar sängen. God natt och sov gott goa vänner!

Intressant?
Valresultatet.se Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Allt kan hända

 1. Cissa

  Usch så mycket otäckt som kan hända barnen! Helst skulle man vilja låsa in dem...

  Men jag brukar alltid tänka att jag ska påminna dem om dessa diskussioner när de själva blir föräldrar en vacker dag 😉

  Ha en trevlig dag!
  Kram!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: