web analytics
Gå till innehåll

Allt på samma ställe – Perfekt

Jag har ett samarbete med sexleksakeroutlet.se så detta är ett sponsrat inlägg. Sexleksakeroutlet.se  säljer en hel del intima produkter, bland annat så har de billiga sexleksaker. Det är ju nästan tabu att skriva om detta ämne. Många tänker säkert på det men det sägs aldrig högt. En sådan här sida har ju inte bara sexleksaker utan de har skydd till männen med och det kan ju vara bra för dom som inte vill bli gravida. Eller hur? Men det jag tycker bäst om sidan är de produkter som man använder när man tar hand om sin hygien. De har tvättservetter och bakteriedödande medel.

Tillhör du dom som vill bada på somrarna fast du har menstruerar? Är du rädd för att du ska få en massa bakterier? Kika gärna in på sexleksakeroutlet.se då. De har en hel del att erbjuda kvinnor. De har rakapparater men det finns även till männen. Idag kan det vara svårt att hitta en smidig rakapparat som dessutom är prisvärdig. Man vill ha en liten, smidig och hanterbar utan några krångligheter.

De har som sagt en hel del att välja mellan. Inte bara intimvård och sexleksaker utan parfymer, after shave, mensskydd och kondomer. Allt på en och samma sida. Vilket är bra för då sparar man ju in på frakten. Många köper något här och något där och då får de betala dubbla frakter. Det slipper man om man handlar på ett och samma ställe.

Jag rekommenderar denna sida i alla fall. Kika gärna in och se vad de har. Det finns alltid något till någon. Det är jag helt säker på. Själv ska jag in och se vad de har för parfymer och rakapparater. Jag har en son som börjar få skäggstubb så han kan nog behöva en rakapparat. Kanske ska jag passa på att köpa en till mig själv med. Jag vill ha någon som är bra att ta benen med.

Ha en fin dag.

Publicerat den Kategorier Tourn

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: