web analytics
Gå till innehåll

Alltid billigare på internet

God kväll. Jag sitter här med killarna i vardagsrummet. Killarna spelar TV-spel och jag satte mig här med en kopp kaffe. Gott nu efter maten. Min stora son kom nästan precis hem från affären. Han skulle köpa snus vilket han också gjorde.  Jag frågade honom för skoj skull vad en dosa kostade och det är inte klokt vad det är dyrt. 50 kr för en dosa som har 24 portioner.

Vi satt och räknade ut vad en portion skulle kosta och kikade runt på internet om man inte kunde hitta billigare där och det gjorde vi. För er som snusar rekommenderar jag att smita in på swedsnus.nu. De säljer både portion och lössnus för billigare än vad man köper det för i affären. Vi räknade ut vad en dosa skulle kosta om man köpte där. Nästan 16 kr för 20 portioner. Det låter kanske inte så mycket billigare men det blir det i längden.

Det brukar alltid vara billigare på internet vad man än ska köpa. Jag handlar oftast på internet för jag tycker det är smidigare.

Idag skulle jag varit på arbetsträning men min rygg lever sitt eget liv känns det som. I morgon ska jag till min läkare. Nu ska jag mysa med barnen en stund. Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.