web analytics
Gå till innehåll

Älskar dig mitt hjärta <3

Satt här i min ensamhet och lyssnade på tystnaden. Mina tankar gick fram och tillbaka. Satte på lite musik för att koncentrera mig på nuet. Så nu har jag lugn musik som kommer ut från mina högtalare. Men mina tankar går ändå till det som en gång var. Det är minnen som jag gömmer i mitt hjärta. Minnena är det enda jag har kvar.

Älskade Carina!

Jag kommer ihåg första gången som vi träffade varandra. Det har jag min äldsta dotters biologiska pappa att tacka för. Du var gift med hans systerson så vi blev släkt. Jag tyckte om dig från första början. Vi hade barn i samma ålder nästan så vi hade mycket gemensamt. Vi pratade om allt möjligt. En sann vänskap växte sig sakta men säkert fram.

Vi träffades i stort sett varje dag och vi tröttnade aldrig på varandra. Vi fikade, pratade, lagade mat och åkte till stan tillsammans. Vi var oskiljaktiga. När vi inte sågs så pratade vi i telefon. Jagvar så glad över att jag fått en sådan fin och sann vän som dig.

Jag minns än idag den dagen du fick veta att du hade en hjärntumör. På lördagen innan så var vi på fest. Du hämtade mig och barnen och du hade så ont i huvudet. Inga huvudvärkstabletter hjälpte och du åkte hem tidigare. Jag sa att du fick åka till doktorn så de kunde se om det var något som inte stod rätt till.

Dagen efter så var jag och min mamma i affären för att handla. Jag pratade om din huvudvärk och helt plötsligt så sa jag: Bara det inte är en tumör! Varför jag sa det vet jag inte för vi hade inte pratat om det men rädslan fanns där att det kunde vara det.

En stund efter vi kom hem så ringde du och bad mig sitta ner. Du berättade att det var en tumör som satt i huvudet. Den var lika stor som ett ägg sa du. Jag gick ut i hallen och satte mig på golvet och jag ville bara skrika rakt ut! Jag hade sett min farmor tyna bort i Cancer och det tog bara två månader från det vi fick beskedet om hennes cancer till att hon gick bort.

Jag blev rädd. Jag blev förbannad på världen. Men det hjälpte inte för du hade fortfarande din cancer i huvudet. Jag som trodde att vi skulle bli gamla tillsammans. Att vi en dag skulle sitta på något hem och prata om våra barn, barnbarn och kanske barnbarnsbarn. Vi skulle prata om allt som varit. Av det vi kom ihåg i alla fall. Men så blev det inte.

Du kämpade på under flera år med dina tumörer. De vann till slut...

Det känns tomt Carina. Att veta att du inte längre finns kvar här hos oss. Vi kan aldrig mer pratas vid i telefon. Aldrig kommer jag kunna krama dig igen och säga att: Jag finns här om det är något! Ring om det är något. Jag kommer på studs!

En del av mitt hjärta blev bortryckt den dagen du dog. Jag känner mig inte hel för det fattas mig något...och det är du! Visst så finns du inom mig, men det känns tomt ändå. Det känns som att jag har ett tomt hål i min själ och det hålet gör fruktansvärt ont. Det gör så ont!

Det enda som glädjer mig är att jag vet att du inte längre har ont. Du mår bra idag! Ingen smärta som tar över din kropp.  saknar dig mitt hjärta. Vi ses igen en dag. Puss och kram. Älskar dig!

4 reaktioner på ”Älskar dig mitt hjärta <3

 1. Peter Krusell

  Jag förstår din sorg, jag har mist många vänner under åren genom tragiska händelser, en del genom tragiska olyckor och en del som tröttnat livet, och far så klart, saknar dom mycket och tänker på dem, det är jobbigt när tankar kommer jag förstår dig att du har det jobbigt nu, folk säger att tiden läker sorgen, men ja vet inte/KRAM

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Tack så mycket Peter. Ja sorgen är stor när våra kära lämnar oss.Det är snart 7 år sedan min pappa lämnade jordelivet och ibland så känns det som en tagg i hjärtat. Sorgen finns alltid kvar men man lär sig kanske att hantera den bättre med tiden.
   Ha en fin dag. Kram kram

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: