web analytics
Gå till innehåll

Andas in lugnet

Har kommit ut från duschen och sitter i min nybäddade säng. Ja pyjamasen är på och jag ska njuta av lugnet. Jag har tvättat, handlat, lagat mat och tagit hand om mina hundar. Ja det är så min vardag ser ut i stort sett. Det var meningen att jag skulle avsluta städningen i mitt kök idag men jag orkade ärligt talat inte. Det fick vara. Det är ju trots allt en dag i morgon med.

Min äldsta dotter var hemma om med idag. Följde med henne till doktorn. Hon råkade slå in handen i ett räcke av järn. Inte så smart och inte så bra. En ordentlig smäll blev det i alla fall. Inget var brutet tack och lov.

Det börjar närma sig Skördefest på Öland. Jag längtar. Det ska (förhoppningsvis) bli mysigt. Vi ska ner till Eriksöre och titta på alla fina hantverk dom har där. Sedan blir det loppisrunda i helgen om vädret tillåter det.

Jag önskar er alla en fin kväll ❤

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Andas in lugnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: