web analytics
Gå till innehåll

Anders Bagge i Kalmar

Det blev en tur in till Kalmar idag. Åkte med sonen och hans lilla familj och vänner. Stéphanie var också med. Vi åkte ut till Shellby gård och tittade på djuren, åt en glass och såg barnen leka på lekplatsen.

Sedan blev det en tur till Maxi och vem stod inte där och såg gullig ut om inte mindre än Anders Bagge. Naturligtvis så blev det några foton på honom...och ett där jag var med.

Anders är ju bara för go. Som en nallebjörn kan man säga. Jag skulle kunna söka till Idol enbart för att sno åt mig en kram av honom. Sången hade jag besparat hans öron haha...men nu sitter han ju inte i juryn mer så det var väl tur för mig att han var på Maxi i Kalmar idag.

Jag skulle ha skrivit dagens inlägg om min 30-dagars lista men har inte hunnit. Lovar att göra det i morgon. Nu måste jag sova. Är dödstrött. God natt och sov gott!

Anders Bagge

14 reaktioner på ”Anders Bagge i Kalmar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: