web analytics
Gå till innehåll

Anders lillen Eklund är död

Det är kväll o det går mot sängdags. Vi har bara halva barnaskaran hemma. Resten har vi skickat ut på grönbete. Det är billigt o bra 😉

Nej. De är hos kompisar. Stéphanie har sover över hos en kompis. De gick påskkärringar innan idag. Tvillingarna gick med sin kompis o hennes pappa. De kom hem med vars en stor påse med godis till mig 😉 Men de ville inte dela med sig. Snåla barn jag har!

Skämt o sido.De bjöd bort lite o lade undan lite och mycket åkte ner i deras magar. Jag förstår inte vart de gör av allt?!

Robin är i huvudstaden. Han ser Stockholm by night. Han blev uppbjuden av brommapojkarnas fotbollslag (barnlaget) De ska ha läger i helgen o Robin fick vara med. Roligt för honom. De tycker Robin är duktig o det är han. Det tycker även hans mor (jag då alltså).

André har varit o tittat på HV71. De vann med 2-0. Sonen är en HV71 fan med stort FAN 😉 Han var lycklig när han hade sett matchen live samt att de vann framför hans ögon.

Jag läste att Anders "lillen" Eklund har dött. Han blev bara 52 år gammal. Det är ingen ålder. Han hade ju många år kvar. Om ödet hade velat det. Vad som hänt vet de inte än. Tragiskt. Det finns ett slut på allt o man närmar sig det slutet med stormsteg.

R.I.P Anders lillen Eklund!

Nej. Om man skulle gå upp o sjunga en vaggvisa för kudden. Jag är trött efter denna arbetsdagen. Nu är det påsklov o förmodligen så behöver jag semester efter en hel veckas lov 😉

Glad påsk mina vänner. Sköt om er!

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kram
Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

1 reaktion på ”Anders lillen Eklund är död

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: