web analytics
Gå till innehåll

Ångest fyller mina dagar

Mina dagar är otroligt långa. Jag får inte sova om nätterna som jag ska. Vaknar och somnar, vaknar och somnar. Sedan ska man orka med dagarna och finnas till där för alla andra. Vem finns till där för mig?

Denna helgen har varit extremt jobbig. Jag är glad att den snart är över och att en ny vecka börjar. Kanske får jag ett nytt perspektiv på saker och ting att blicka tillbaka på. Kanske så vinner jag lyckan och få dansa på rosa moln in i framtiden.

Skulle inte tro det men det hade varit skönt.

Ens egen lycka rår man över sägs det men det är inte ritkigt sant. Det finns viss yttre faktorer som har ett finger med i spelet med.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan blir det sängen.

2 reaktioner på ”Ångest fyller mina dagar

    1. Lisa (sjubarnsmamman)

      Tack för din kommentar. Ja det finns många som delar detta. Det är jobbigt men det måste genomgås.

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: