web analytics
Gå till innehåll

Ångest och rastlöshet

Andra dagen med ångest. Jag skulle ha åkt in till Kalmar idag o träffat min samtslskontakt men fick ringa återbud. Jag väntade in i det längsta och hoppades på att jag skulle kunna åka iväg men som sagt så ringde jag återbud. Att åka iväg o vara ute bland folk är ibland jobbigt. Speciellt den direkta kontakten. Bara att orka prata tar mycket energi. Ibland så undrar jag vad jag har gjort för att må så här ibland. 

Jag sitter ute i trädgården. Här kan jag andas. Det blåser men det är varmt. Jag kan inte vara inomhus för där blir jag rastlös. Ute i trädgården...där känns det bättre. Inte så innestängt och litet.

Min äldsta son ringde mig idag. Det var skönt och höra hans röst.  Det var ett tag sedan. Allt var bra med honom. Skönt det. Robin och Tove tog lilla Nellie och gick till affären.  Det är glädjefullt och se denna lilla familj. De andra barnen är inne. Det är sommarlov och barnen tar dagen som den kommer idag. Jag ska göra detsamma tror jag. Ha en fin dag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: