web analytics
Gå till innehåll

Ångest till Utvecklingssamtal

Idag åkte mamma, Lasse, Peter och Diana hem. Dopet är över och nu är det inget som händer förrän till jul. Det är idag tre månader dit. Tiden går fort. Rent för fort.

Jag har gått innan med småångest om dagarna men har haft ett uppehåll nu några dagar. Men nu börjar jag känna av det igen. Det är otroligt jobbigt. Dock så tror jag mig veta varför jag går med det idag. Man tänker för mycket ibland. Jag måste lära mig att det som är viktigt för mig skiter nästa fullkomligt i. Dock så vill man ju tro att det viktigaste i livet är för alla är familjen, men det är inte så tyvärr.

Att säga en sak och göra något annat visar en hel del om hur personer tänker. Jag kan säga att en middag är suergod men att sitta och göra miner därefter visar ju vad jag egentligen tycker, eller hur?

För mig har alltid min familj varit viktigast. Varje stund som man kan få av barnen är guld värd för mig. Det kommer en dag då man inte får den stunden mer. De flyger ut ur boet och skaffar sina egna liv. Födelsedagar, högtider, dop, konfirmationer och annat som man ha i livet är viktiga för mig. Jag älskar att fotografera, men det är inte bara för att det är roligt att trycka på knappen så det blir en bild utan ett foto förevigar stunden som precis har varit.

Ja ja. Så är det. Idag har jag varit på utvecklingssamtal i alla fall med Hampus.  Det går framåt för honom. Han läser mycket bättre nu och han räknar bra i matten. Han är duktig på att berätta om sådant som har varit. ge en bild på vad som har hänt. En duktig kille.

André och Sandra har gjort middagen idag. Ska ut och sätta mig och njuta av middagen. Ha det gott.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: