web analytics
Gå till innehåll

Anki och Pytte samt Cockpit

Idag har solen faktiskt varit framme men det varade inte hela dagen utan det öste ner strax innan jag skulle till bion i stan. Min svärmor tog mina små med till Himmelsberga där de träffade Anki o Pytte. Sen åkte dom till stan och tog glasståget i stan. De hade haft mycket trevliga timmar med farmor. 

Här hjälper Pontus att sätta på mössan på Anki


Här har vi Hampus på hästryggenBjöd sambon på bio men det blev bara jag och barnen samt Diana som gick. Vi såg Cockpit och den rekommenderar jag. Vid ett tillfälle så skrattade jag så att jag grät. Jag behövde det. Sitter hemma nu och kelar med två kattungar. De är makalösa. De ska ha min dator. Får de inte ligga där så ska de ligga på mig så det är vad de gör nu. Jag ska ha en kopp kaffe och sedan bara göra ingenting.

Ha en fin fredag!

Intressant?

1 reaktion på ”Anki och Pytte samt Cockpit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: