web analytics
Gå till innehåll

Anki och Pytte

Sport i all ära, men att visa enbart OS i två veckor är lite att gå för långt. Jag vet att det finns hur många som helst som gillar sport och det gör jag med men att ta en kanal som man annars brukar titta på och radera alla andra program och bara visa sport är att gå ett steg för långt.

Det finns sportkanaler för sporten och det finns människor som betalar extra för dessa kanaler för att de vill se sporten. Varför sända sporten då i en helt vanlig kanal? När man väljer kanaler så gör man ju det med omsorg. Man vill betala för sådant som man vill se på och inte en massa annat som man ändå kan få se på i andra kanaler. Tycker det är dåligt av SVT faktiskt.

Själv är jag lite sportintresserad men jag är ingen som måste sitta och titta och jag tycker det blir lite jobbigt med två veckor i rad samt att den finns i alla kanaler. Det finns roligare att titta på.

Ja ja...man har inget val.

Småpojkarna är lediga från dagis idag för deras farmor skulle ta dom till Anki och Pytte. De älskar denna lille tyganka så de blev glada över att åka och titta på dom.

Jag vaknade i natt någon gång och kände att det rev i halsen. Känner mig smått förkyld nu men det förvånar mig inte. Med detta väder som vi har haft kan man inte förvänta sig något annat.

Idag blir det att vara hemma hela dagen och i kväll blir det bo. Vi ska se på Cockpit. Den verkar underhållande. Behöver komma bort för en liten stund och bara vara känner jag. Det har varit några veckor med spänning och oro. Nu börjar allt lägga sig men det är ändå en del som kommer finnas kvar där strax ovanför ytan.

Jag har levt med smått ångest nu i flera dagar. Ja nästan i veckor och nu när allt har lugnat ner sig så kommer allt i fatt en. Så är det ju bara Jag mår annars bra, men samtidigt jobbigt. Jag har haft en hel del runtomkring mig och sedan närmar sig årsdagen för pappas bortgång.

Ja man ska känna att man lever. Så är det bara 🙂

Jag sitter med en kopp kaffe och njuter av att bara finnas till ändå trots allt. Jag önskar er alla en fin dag!

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: