Gå till innehåll

Anna Anka och Petra Mede

Anna Anka har förlorat sin frihet. Det säger hon i kvällens program av svenska hollywoodfruar. Jag såg inte hela programmet. Såg en stund innan det slutade. Satt o väntade in Petra Medes show. Ja. Fru Anka har mist sin frihet.

Något som jag tycker är konstigt, det är att hon har varit gift med en av världens största kändis men ingen visste vem som var hans fru. Nja...ingen. Nästan ingen iaf. Sen är hon med i ett program o utger sig från att vara Hollywoods största nördiga (dumma) blondin.

Jag tycker inte det är konstigt att hon har förlorat sin frihet. Klart man blir intresserad o se o höra fler dumma kommentarer eller grodor som hoppar ut ur munnen på henne. Men jag måste erkänna. Jag tycker om att se programmet Anna Anka söker assistent. Varför? Nja...jag älskar tävlingar 😉

Visst är det en fin blomma som finns på bilden ovanför? En skåneblomma. Den har skånes färger. Jag har aldrig sett en sådan. Någon som vet vad den heter?

Jag har jobbat idag som vanligt. Vädret började kallt men slutade med att bli behagligt varmt.Kanske är vårens värme på väg iaf?

Nu ska jag se klart på Petra Mede o sen blir det sängen. Ha en fin kväll!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

1 reaktion på ”Anna Anka och Petra Mede

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: