web analytics
Gå till innehåll

Anna saknar något som Maria har.


Kan det vara hjärnan?

Anna Anka säger att Anna inte är någon Hollywoodfru. Hmmm.....visst har Maria det, men däremot så är ju inte Anna det. Hon har nog glömt bort sin skillsmässa.

Jag sitter här just nu trött och dan. Vi var ju nere i Skåne i helgen och resan är rätt så lång ibland. Det tar 30 mil att köra och 4 timmar i en bil sittandes i samma ställning kan vara rätt så jobbig. Det var iaf trevligt i Skåne och vi hade tur med vädret, men gud vad det har blivit kallt om kvällarna! Mornarna är inte bättre. Man fryser bara man tittar ut! Jag saknar redan sommaren!

Vi köpte en gris. Ingen levande som Pontus trodde vi skulle göra utan en styckad gris. Nu är frysarna fulla med mat och det är rätt så skönt. Kilo priset för en styckad gris är inte så dyrt faktiskt och man tjänar rätt så bra på att köpa en gris så. Vår var styckad och klar. Alla ben var borta och jag slipper ta bort benen när jag gör vid köttet när vi ska ha maten.

Idag blir det tvätt för hela slanten och sedan i eftermiddag ska jag på samtal. Barnen hämtas efteråt och sedan blir det som det brukar bli när vi kommer hem. Barnen gör sina läxor medan jag fixar med maten och sedan springer tiden iväg och helt plötsligt är det kväll.

Ni får ha en fin dag iaf så hörs vi kanske i kväll igen.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: